BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 13, 2018

KURUNG ADRAA


KURUNG ADRAA
 
 RM 110.00 SM
RM 115.00 SS

 
APA KELEBIHAN KURUNG ADRAA NIE?

- DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan Kurung Moden dan tak boring di pakai berulang kali. Baju kurung yang digabungkan dengan EXTENDED PLEATED.. SANGAT MENAWAN bila dipakai!
.
- FLEKSIBLE
Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja.. 
Nak jadikan sebagai pakaian harian pun boleh tau!
.
- MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, 
& lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda..
.
- NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip sepenunya untuk nursing akses. 
Ianya lebih mudah dan pantas dipakai kerana tidak menggunakan butang sama sekali..
.
- WUDHU FRIENDLY
Menggunakan hidden zip untuk mudahkan uolls ambil wudhu. 
Takdelah lengan baju tu basah2 terkena air kan. 
Buka zip je terus ambil wuduk.. Mudah kan. hehe.
.
- SIZE SS - XL
Terdapat size dari SS - XL untuk anda pilih. 
Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. 
Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan :)
 
Berminat?
Sila print shot gambar untuk elakkan sebarang kekeliruan 
warna/design semasa membuat pertanyaan/tempahan

KLIK DI SINI:
http://www.wasap.my/60132022939


Don't forget to FOLLOW+SHARE+LIKE our 
Instagram / Facebook @balleyrina_gallery for more new arrivals!!
or
FOLLOW US ON TELEGRAM!!
https://t.me/kedaibaju











 
 

 
SIDEBAR: