BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 7, 2017

OPEN ORDER PREMIUM COOKIES RAYA 2017


Bismilahhirahmannirahim

Assalamualaikum sedara sedari…

Wahhh!! Tak lama je lagi kita nak bertemu
kembali dengan bulan Ramadhan & Syawal.

Apa? Awalnya nak shopping kuih raya?
Haishhh…Kenalah merancang dari sekarang dik non oiii…
Kalo last2 minit memang x de budget ler jawabnya.
Lagipun macam tak lengkap je rasanya kalo beraya
tak de kuih raya atas meja kan kan kannnn

Macam tahun2 yang sebelum ni… 
Bulan Ramadhan sampai habis Syawal…
Kak Engku TUTUP KEDAI (Offline).
Time untuk rehat, beribadah dan siapkan order sahaja.

Jadi mai lekaih…
TEMPAHAN KUIH RAYA 2017 DIBUKA SEKARANG!!
Untuk PREMIUM COOKIES ni kita TUTUP ORDER awai naa…
Sampai hujung bulan MAC ni sahaja ye. 
Selepas dari itu jangan ada pulak
yang menangis tepi bucu katil naa… 
STRICTLY NO LAST MINUTE ORDER!!

Masih mengekalkan 10 jenis pilihan biskut berkualiti premium 
yang di isi dalam balang kaca.
Semua biskut di buat menggunakan bahan-bahan berkualiti,
rasa yang sedap dan harga berpatutan.

Balang kuih kaca di "SEAL" untuk menjamin kualiti biskut tersebut.
Sebenarnya, kalau tak seal bottle pun tak ape sebab 
balang ni memang kedap udara.
Tapi SEAL lebih selamat dan dijamin kuantiti kuih dalam 
balang masih banyak di pagi raya
(harap tahun ni x ada lagi yg complaint kuih dah habis dulu 
sebab kena ngap sebelum raya ye). 
Sangat sesuai untuk gift dan hamper juga.

PILIHAN PREMIUM COOKIES RAYA 2017 IN JAR:
01. Red Velvet
02. Arabian Jewel
03. Chuncky Choc Chip
04. Berry Crush
05. Brittle Nestum
06. Nutty Makmur
07. Peanut Butter
08. Cornflakes
09. Finger Oat
10. Melting Samperit

HARGA? Masih kekal harga yang sama ye… 
x ingat harga?
Meh rodger Kak Engku 013.202.2939

BUY MORE, PAY LESS!!
Macam mana tu? 
Sedara sedari cubalah pakat2 dengan adik beradik, sedara mara, 
kawan2 ofis, cikgu cikgi satu sekolah, jiran sebelah rumah ke 

kumpul order min. 12 balang untuk dapatkan harga borong.

TIADA PENGHANTARAN MELALUI POS!!


Boleh set appointment untuk pick up di :
*PETRONAS TTDI DAMANSARA atau
*TESCO MUTIARA DAMANSARA

FREE DELIVERY untuk belian borong 12 balang keatas atau 
caj penghantaran dikenakan untuk lokasi berikut:
#TTDI
#Mutiara Damansara
#Damansara Perdana
#Damansara Utama
#Damansara Jaya
#Bandar Utama
#Kota Damansara
#Damansara Heights
#Bukit Damansara
#Bangsar
#Mont Kiara
#Sri Hartamas
** Lain-lain lokasi dalam KL/SELANGOR masih boleh dipertimbangkan.












 
SIDEBAR: