BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 18, 2016

LADIVA TUNIC


LADIVA TUNIC

RM 59.00
+ POS : RM 8 SM / RM 12 SS

 

KENAPA WAJIB TRY LADIVA TUNIC?

DESIGN SIMPLE MODERN YANG CUKUP EXCLUSIVE.
Jatuh hati pandang pertama kan? 
Design yang simple sangat yang mana korang boleh pakai 
bila- bila masa dan di mana sahaja ! Nak pegi kenduri ke.. .. 
nak pergi kerja pon boleh! Sebab boleh matching dengan skirt atau palazo. 
Both style will surely make u look awesome ok.

MATERIAL SEDAP GILERR.
Kami guna moss crepe yang HIGH QUALITY tau. .
Memang confirm dear all akan selesa dan sedappp je pakai di badan. 
Tak perlu gusar ye, confirm serap peluh dan tak MELEKAT kat badan tau

6 PILIHAN WARNA.
Semua most wanted color ok. Pilih je mana-mana dan senang 
nak match dengan tudung apa pon. Setel masalah!
Sapa lambat, melepas warna favorite ye.

MESRA MENYUSU.
Mummy2 dear all gojes tak perlu risau ye, 
tunic ni ada ZIP yang panjang dan selesa sangat untuk korang 
breastfeed anak tau. Jadi tiada masalah lg nak menyusu baby di luar ye.

MESRA WUDUK
Tunic ni ada zip kat tangan. Tarik ja zip... 
terus senang nak ambik wuduk tau. Jimat masa dan selesa.

ADA POKET
Lepas ni korang boleh sumbat jee hp ke.. kunci kereta ke.. 
duit kecik ke bila pakai tunic ni. Sebab kita ada poket 
di sebelah kanan & kiri baju. p/s - tak nampak mcm ada poket kn? 
mesti ramai ingat tepi tu just hiasan sahaja.

SIZE?
Jangan risau, kita sediakan size S hingga 2XL. 
Sila check ukuran di chart yg kami dah sediakan ye

Berminat?
Sila print shot gambar utk memudahkan urusan dan mengelakkan 
sebarang kekeliruan semasa membuat pertanyaan atau tempahan.

Whatsapp / Telegram
013.202.2939










 
SIDEBAR: