BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 20, 2016

LEESA LONG TOP


LEESA ELEGANT SPECIAL EDITION 
KOD Q2793

RM 59.00
+ FREE postage 1 Malaysia

Material : Moss Crepe
 
Tidak stretchable
'Ironless'
Ada butang comel di hujung lengan untuk memudahkan wudhuk
Ada zip di bahagian dada untuk menyusu
Princess Cutting.
Sedap dan selesa
Lembut dan beralun

Perlu diingatkan warna di gambar ada 10% mungkin berbeza 
daripada warna asal disebabkan effect lighting.

Berminat?
Sila print shot gambar untuk elakkan sebarang kekeliruan
warna/design semasa membuat pertanyaan/tempahan

Whatsapp / Telegram
+6013.202.2939










Sunday, December 18, 2016

SOUDELA CHEWY


Kami ingin bantu anda...Nak kami bantu anda??

TAK KUSYUK SOLAT SEBAB MENAHAN SAKIT SENDI DAN OTOT

MASUK KE PEJABAT/TEMPAT KERJA DENGAN RASA 
LESU, LEMAH, MENGANTUK & SELALU HILANG FOKUS?

PENGLIHATAN SEMAKIN KABUR

Bangun pagi solat rasa letih sangat...
Kepala rasa berdenyut-denyut, otot-otot dan sendi rasa ngilu je
Selalu je mengalami kejang otot...

Itu tandanya dalam badan banyak toksin..
darah tidak dapat mengalir dengan sepatutnya...
saluran banyak yang tersumbat....saluran usus dah kotor...

JANGAN RISAU... INI SOLUSINYA!!

SouDela Chewy dengan fomulasi dari 100% 
ekstrak Delima, Durian Belanda, Peria, Kurma dan Teh Hijau 
InsyaAllah mampu mengembalikan kesihatan anda...
 
100% DELIMA - mengandungi zat antioksidan dan pembekal 
vitamin A, C dan zat besi

100% PERIA - dapat membantu mengawal gula dalam darah

100% DURIA BELANDA - mempunyai khasiat untuk melawan 
sel sel kanser

100% KURMA - di kenali sebagai Superfood yang kaya dengan serat 
dan potassium yang dapat mengembalikan tenaga dengan segera

100% TEH HIJAU - adalah sumber detox yang paling berkesan 
untuk mengurangkan penyerapan lemak dalam badan...
paling berkesan untuk menurunkan berat badan

KHASIAT:
- Melancarkan pengaliran darah
- Mengawal gula dalam darah
- Menstabilkan tekanan darah
- Melegakan sakit2 otot dan sendi
- Mengembalikan tenaga
- mencantikkan kulit
- Menyingkirkan toksin dalam badan

(+) SERBUK MUTIARA

Terkejutkan!!! Niat untuk sihat je tapi cantik pun dapat....

Sebagai 'BONUSSS' untuk mereka yang menginginkan kulit yang 
cerah, gebu dan glowing, SouDela Chewy juga mengandungi Serbuk MutiaraJom cegah sebelum sakit. Rawat sebelum terlewat
SouDela - Ikhtiar Penawar Penyakit Dalaman

Harga PROMOSI!!
RM 55.00 
+ FREE Pos 1 Malaysia

 * TIDAK PAHIT
* SANGAT SEDAAPPP PERISA APPLE
* TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN
* DALAM BENTUK TABLET SENANG DIBAWA
================================
TESTIMONI SOUDELA

1.
“Badan rasa letih dan lesu sangat bila nak bangun waktu pagi. Bila solat bahagian pinggang rasa sakit dan ngilu masa nk rukuk dan sujud....mungkin akibat dari kerja harian yang byk bergerak…tapi Alhamdulillah seminggu dua selepas mengamalkan SouDela Chwey ni terasa sangat perunahan tu..bangun pagi je rasa segar dan bertenaga…sakit kat pinggang hilang. Tapi yang paling BEST kulit saya jg jadi makin cantik, glowing & flawless .”
----------------------------------------------------
@ Puan Ila, Kota Bharu Kelantan

2.
“Ayah saya kebelakangan ni selalu je letih. Mungkin sbb ada masalah diabetes dan darah tinggi.. semenjak ayah mengamalkan SouDela, saya nampak banyak perubahan berlaku…Alhamdulillah ayah dah makin aktif dan bertenaga, tekanan darah dah makin stabil, bacaan gula pun dah makin turun..mata pun dh makin terang ...”
------------------------------------
@ Encik Yusof, Melaka

3.
“Akak ni baru je buat pembedahan fibr0id. Doktor nasihatkan buat masa sekarang jangan ambil lagi apa-apa kolegen.Sbbnya kolegen adalah makanan fibr0id.Takut fibr0id berulang balik.Akak juga ada penyakit darah tinggi dan kencing manis.Alhamdulillah ada kawan akak perkenalkan produk ni. SouDela ni tkde kolegen. Ia juga bantu akak stabilkan tekanan darah dan turunkan bacaan gula dalam darah. Akak rasa lagi sihat dan bertenaga lah skrg . Syukur Alhamdulillah..”
-----------------------------------------------
@Kak Ida, Puchong, Selangor





SEROJA TUNIC


SILA PERCAYA TUNIC SEROJA NI 
SANGAT GOJESS & MURAH MAMPU MILIKI!!!

TAWARAN HEBAT 
Sehingga 30 DISEMBER 2016!!
LAKU KERASSSS!!


SEROJA TUNIC
RM 59.00

+ FREE Postage 1 Malaysia
(NP : RM 75.00)
.
Jom cepat2 dapatkan tunic seroja yg sgt2 gojes ni.. 
Semua wajib ada koleksi seroja ni tau sbb murah sgt dan senang 
nak digayakan dengan skirt atau palazo:blush::blush:
.
Material : Koshibo

- Size xs hingga 5xl
- zip sorok 11 inchi bf
- tangan lepas mudah wuduk
- poket disebelah kanan

Berminat?
Sila print shot gambar untuk elakkan sebarang kekeliruan
warna/design semasa membuat pertanyaan/tempahan

Whatsapp / Telegram
+6013.202.2939













LADIVA TUNIC


LADIVA TUNIC

RM 59.00
+ POS : RM 8 SM / RM 12 SS

 

KENAPA WAJIB TRY LADIVA TUNIC?

DESIGN SIMPLE MODERN YANG CUKUP EXCLUSIVE.
Jatuh hati pandang pertama kan? 
Design yang simple sangat yang mana korang boleh pakai 
bila- bila masa dan di mana sahaja ! Nak pegi kenduri ke.. .. 
nak pergi kerja pon boleh! Sebab boleh matching dengan skirt atau palazo. 
Both style will surely make u look awesome ok.

MATERIAL SEDAP GILERR.
Kami guna moss crepe yang HIGH QUALITY tau. .
Memang confirm dear all akan selesa dan sedappp je pakai di badan. 
Tak perlu gusar ye, confirm serap peluh dan tak MELEKAT kat badan tau

6 PILIHAN WARNA.
Semua most wanted color ok. Pilih je mana-mana dan senang 
nak match dengan tudung apa pon. Setel masalah!
Sapa lambat, melepas warna favorite ye.

MESRA MENYUSU.
Mummy2 dear all gojes tak perlu risau ye, 
tunic ni ada ZIP yang panjang dan selesa sangat untuk korang 
breastfeed anak tau. Jadi tiada masalah lg nak menyusu baby di luar ye.

MESRA WUDUK
Tunic ni ada zip kat tangan. Tarik ja zip... 
terus senang nak ambik wuduk tau. Jimat masa dan selesa.

ADA POKET
Lepas ni korang boleh sumbat jee hp ke.. kunci kereta ke.. 
duit kecik ke bila pakai tunic ni. Sebab kita ada poket 
di sebelah kanan & kiri baju. p/s - tak nampak mcm ada poket kn? 
mesti ramai ingat tepi tu just hiasan sahaja.

SIZE?
Jangan risau, kita sediakan size S hingga 2XL. 
Sila check ukuran di chart yg kami dah sediakan ye

Berminat?
Sila print shot gambar utk memudahkan urusan dan mengelakkan 
sebarang kekeliruan semasa membuat pertanyaan atau tempahan.

Whatsapp / Telegram
013.202.2939










Monday, December 12, 2016

KAIN PASANG DESIGN SONGKET DOKOH


KAIN PASANG SONGKET COTTON
DESIGN SONGKET DOKOH

100% Japanese Cotton - Bidang 45"

**HARGA SEPASANG (4 mtr):
RM 88.00 termasuk pos SM
RM 93.00 termasuk pos SS

Boleh beli @ 2+2 mtr matching
ATAU 4 mtr corak @ plain sahaja

**HARGA BORONG min 5 psg:
RM 390.00 termasuk pos SM
RM 415.00 termasuk pos SS
Boleh beli @ 2+2 mtr matching
ATAU 4 mtr corak @ plain sahaja

Boleh request by meter (min 2m per corak)
RM 22.00 per meter (Min 2 mtr)
RM 19.50 per meter (Min. 20 mtr)
*Harga TIDAK termasuk caj pos

Ciri-ciri kain JC cotton :
- Kain tidak jarang, tidak mudah mengecut
- kain tidak berbulu selepas dibasuh
- Mudah digosok
- Kain lembut, warna tidak luntur
- Kain ready stock
- Kualiti dijamin puas hati
- Sejuk dan selesa dipakai

Berminat?
Sila print shot gambar untuk elakkan sebarang kekeliruan
warna/design semasa membuat pertanyaan/tempahan

Whatsapp / Telegram
+6013.202.2939
















KAIN PASANG DESIGN SONGKET DOKOH KLASSIK



KAIN PASANG SONGKET COTTON
DESIGN DOKOH KLASSIK

100% Japanese Cotton - Bidang 45"

**HARGA SEPASANG (4 mtr):
RM 88.00 termasuk pos SM
RM 93.00 termasuk pos SS

Boleh beli @ 2+2 mtr matching
ATAU 4 mtr corak @ plain sahaja

**HARGA BORONG min 5 psg:
RM 390.00 termasuk pos SM
RM 415.00 termasuk pos SS
Boleh beli @ 2+2 mtr matching
ATAU 4 mtr corak @ plain sahaja

Boleh request by meter (min 2m per corak)
RM 22.00 per meter (Min 2 mtr)
RM 19.50 per meter (Min. 20 mtr)
*Harga TIDAK termasuk caj pos

Ciri-ciri kain JC cotton :
- Kain tidak jarang, tidak mudah mengecut
- kain tidak berbulu selepas dibasuh
- Mudah digosok
- Kain lembut, warna tidak luntur
- Kain ready stock
- Kualiti dijamin puas hati
- Sejuk dan selesa dipakai

Berminat?
Sila print shot gambar untuk elakkan sebarang kekeliruan
warna/design semasa membuat pertanyaan/tempahan

Whatsapp / Telegram
+6013.202.2939





















 
SIDEBAR: