BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, August 27, 2015

DOORGIFT TASBIH FATIMAH



"Ukhwah itu bagai seutas tasbih...
   ada awal tiada penghujung.
 Di cipta untuk mengingati-Nya...
   dan diratib untuk mencintai-Nya"


Tasbih Mini handmade ini sangat sesuai di jadikan cenderahati untuk pelbagai majlis anda yang bermakna seperti majlis perkahwinan, majlis doa selamat, majlis cukur jambul, majlis aqiqah, majlis kesyukuran, majlis tahlil dan sebagainya. Pastinya pemberian ini sangat bermanfaat kepada si penerima yang menjadi tetamu anda.


PERINGATAN:

* Semua harga tidak termasuk caj penghantaran.

* Anda boleh memilih warna tasbih mengikut tema majlis atau warna yg anda mahukan. Walaubagaimanapun, ianya bergantung pada stok warna yang ada.

* Anda digalakkan untuk membuat tempahan awal bagi mengelakkan tempahan anda ditolak bergantung pada Q List kami. Untuk tempahan yang melebihi kuantiti 100 ke atas, anda di nasihatkan untuk membuat tempahan lebih awal 1 atau 2 bulan sebelum majlis anda berlangsung bergantung pada kuantiti tempahan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai Q list.

Untuk pertanyaan/tempahan:
Email : balleyrina00@gmail.com
SMS/Whatsapp : +6013.202.2939




 RM 2.00
Tasbih Fatimah shj

***********************************************
   
RM 2.30
Tasbih Fatimah + Gold Box + Ribbon
ADD ON : TAG + RM 0.30

***********************************************

RM 2.50
Tasbih Fatimah + Organza Pouch
ADD ON : TAG + RM 0.30

***********************************************
RM 3.50
Tasbih Fatimah + Square Box Without Window + Ribbon
ADD ON : TAG + RM 0.30

***********************************************

RM 3.70
Tasbih Fatimah + Square Box With Window 
+ Black/Whtie Satin Base + Ribbon
ADD ON : TAG + RM 0.30

***********************************************


Warna-warna pilihan Glass Pearls



***********************************************
CONTOH-CONTOH TASBIH
TEMPAHAN PELANGGAN


















































DOORGIGT TASBIH HUSNA

"Ukhwah itu bagai seutas tasbih...
   ada awal tiada penghujung.
 Di cipta untuk mengingati-Nya...
   dan diratib untuk mencintai-Nya"


Tasbih Mini handmade ini sangat sesuai di jadikan cenderahati untuk pelbagai majlis anda yang bermakna seperti majlis perkahwinan, majlis doa selamat, majlis cukur jambul, majlis aqiqah, majlis kesyukuran, majlis tahlil dan sebagainya. Pastinya pemberian ini sangat bermanfaat kepada si penerima yang menjadi tetamu anda.


PERINGATAN:

* Semua harga tidak termasuk caj penghantaran.

* Anda boleh memilih warna tasbih mengikut tema majlis atau warna yg anda mahukan. Walaubagaimanapun, ianya bergantung pada stok warna yang ada.

* Anda digalakkan untuk membuat tempahan awal bagi mengelakkan tempahan anda ditolak bergantung pada Q List kami. Untuk tempahan yang melebihi kuantiti 100 ke atas, anda di nasihatkan untuk membuat tempahan lebih awal 1 atau 2 bulan sebelum majlis anda berlangsung bergantung pada kuantiti tempahan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai Q list.

Untuk pertanyaan/tempahan:
Email : balleyrina00@gmail.com
SMS/Whatsapp : +6013.202.2939




 RM 2.30
Tasbih Husna shj

***********************************************
   
RM 2.50
Tasbih Husna + Gold Box + Ribbon
ADD ON : TAG + RM 0.30

***********************************************

RM 2.80
Tasbih Husna + Organza Pouch
ADD ON : TAG + RM 0.30

***********************************************
RM 3.50
Tasbih Husna + Square Box Without Window + Ribbon
ADD ON : TAG + RM 0.30

***********************************************

RM 3.70
Tasbih Husna + Square Box With Window 
+ Black/Whtie Satin Base + Ribbon
ADD ON : TAG + RM 0.30

***********************************************

PILIHAN TASBIH HUSNA






Wednesday, August 19, 2015

SHAWL CHANTIQUE

SHAWL CHANTIQUE
RM 10.00
  
Caj Penghantaran 1 - 3 Helai:
RM 7 SM / RM 11 SS

Berminat?
Sila print shot gambar untuk elakkan sebarang kekeliruan
warna/design semasa membuat pertanyaan/tempahan
SMS / Whatsapp / Telegram / WeChat
+6013.202.2939
 

SHE 081110.01
Code : SC 081110.01

-------------------------------------------------------------------------------------------

 
SHE 081110.02
Code : SC 081110.02

-------------------------------------------------------------------------------------------

  
SHE 081110.03
Code : SC 081110.03

-------------------------------------------------------------------------------------------


SHE 081110.04
Code : SC 081110.04

-------------------------------------------------------------------------------------------



SHE 081110.05
Code : SC 081110.05

-------------------------------------------------------------------------------------------



SHE 081110.06
Code : SC 081110.06

-------------------------------------------------------------------------------------------



SHE 081110.07
Code : SC 081110.07

-------------------------------------------------------------------------------------------



SHE 081110.08
Code : SC 081110.08

-------------------------------------------------------------------------------------------



SHE 081110.09
Code : SC 081110.09

-------------------------------------------------------------------------------------------



SHE 081110.10
Code : SC 081110.10

-------------------------------------------------------------------------------------------



SHE 081110.11
Code : SC 081110.11

-------------------------------------------------------------------------------------------


SHE 081110.12
Code : SC 081110.12

-------------------------------------------------------------------------------------------


SHE 081110.13
Code : SC 081110.13

-------------------------------------------------------------------------------------------



SHE 081110.14
Code : SC 081110.14

-------------------------------------------------------------------------------------------


SHE 081110.15
Code : SC 081110.15

-------------------------------------------------------------------------------------------



SHE 081110.16
Code : SC 081110.16
 
-------------------------------------------------------------------------------------------


SHE 081110.17
Code : SC 081110.17

-------------------------------------------------------------------------------------------




Saturday, August 8, 2015

REMPAH AYAM MADU


REMPAH AYAM MADU ISTIMEWA

  HOT SELLING offline kami!!!
Laa ni nak cecuba jual online pula ler...
Ce tngok ramai x yg minat Rempah Ayam Madu ni.

Rasanya memang superb sedap, mabeles sehingga menjilat jari tau. 
Bukan kami yang cakap ye... 
tapi customer feedback yang kata memang TERBAIKKK.

Bagi yang suka makan ayam panggang atau berkumpul 
buat aktiviti makan2 atau BBQ tu 
mai laa cuba perap dgn rempah ayam madu kami ni...

Tak susah mana pun nak buatnya...
Cuci ayam bersih-bersih pastu
taburkan je lah rempah ni dan perapkan selamat 3 jam. 
Lepas tu bolehlah bakar sehingga masak
menggunakan microwave, oven, atas bara api ke 
takpun pemanggang ajaib pun boleh jugak.

Senangkan? X payah nak kecah2 kan dapur anda 
dgn macam2 sos dan rempah 

Jom pilih2 paket mana yang sesuai dgn kegunaan anda,

Ada 2 peket dgn berat yang berbeza:
:
Peket 200 gm
(boleh perap utk 2 ekor ayam saiz sederhana)

Peket 500 gm
(boleh perap utk 4 -5 ayam saiz sederhana)
 
Caj Pos (1 - 3 Paket)
RM 7 SM / RM 11 SS

Berminat? Jom tempah sekarang!!
SMS / Whastapp / Telegram / WeChat
+6013.202.2939













Thursday, August 6, 2015

BUKU YASIN & AL MATHURAT (CUSTOM COVER)

Assalamualaikum...

Masih tercari-cari cenderahati/doorgift untuk meraikan majlis istimewa anda?

Jom tempah sekarang!!

BUKU YASIN & AL MATHURAT (CUSTOM COVER) 
Buku saiz A6 (10.5 x 15 cm)
32 Halaman Bercetak
Material Cover : High Quality Art Paper
Min. Order 50 naskah / set
Tempoh Siap : 14 - 45 hari bekerja 
                     (Bergantung pada Q list dan kuantiti tempahan anda)

JANGAN RAGU-RAGU!!
Buku ini dicetak dikilang Islam. Ejaan dan kandungan buku telahpun disahkan oleh ustaz dan imam yang bertauliah.

Buku ini sesuai sangat untuk dijadikan #doorgift #cenderahati #goodies bermanfaat kepada tetamu untuk pelbagai majlis seperti:
#perkahwinan
#ijabdanqabul
#pertunangan
#kesyukuran
#aqiqah
#ulangtahunkelahiran
#ulangtahunperkahwinan
#majlistahlil

Bagi yang tinggal sekitar #kualalumpur #selangor #ttdi #damansara boleh arrange appointment untuk self collection atau jika tiada kesempatan dan bagi yang diluar kawasan boleh dihantar melalui kurier. Caj akan dikenakan mengikut berat tempahan anda.

Harga dibawah TIDAK TERMASUK caj penghantaran.


************************************************************** 


CUSTOM COVER YASIN & AL MATHURAT (BUKU SAHAJA)
50 naskah @ RM 2.00
200 naskah @ RM 1.90
500 naskah @ RM 1.80


**************************************************************


SET CC 1 @ RM 3.00
Buku Yasin & Al Mathurat (Custom Cover)
+ Yasin Box with Window
+ Ribbon


**************************************************************


SET CC 2 @ RM 3.00
Buku Yasin & Al Mathurat (Custom Cover)
+ Tasbih Keychain Husna
+ Packing in Transparent Plastic


**************************************************************


SET CC 3 @ RM 3.50
Buku Yasin & Al Mathurat (Custom Cover)
+ Tasbih 
+ Packing in Transparent Plastic



**************************************************************


SET CC 4 @ RM4.50
Buku Yasin & Al Mathurat (Custom Cover)
+ Tasbih 
+ Packing in :
   * Organza Pouch  OR
   * Yasin Box with Window
+ Ribbon
+ Tag
 


**************************************************************


SET CC 5 @ RM 4.50
Buku Yasin & Al Mathurat (Custom Cover)
+ Tasbih 
+ Packing in Paper Bag
+ Ribbon 
+ Tag

ADD ON:
RM 0.50  Crunchy Nuts / Apollo Cake / Choc Chip (Pilih 1)



**************************************************************


SET CC 6 @ RM 5.00
Buku Yasin & Al Mathurat (Custom Cover)
+ Tasbih 
+ Packing in Gable Box
+ Ribbon 
+ Tag

ADD ON:
RM 0.50  Crunchy Nuts / Apollo Cake / Choc Chip (Pilih 1)



**************************************************************

DESIGN-DESIGN BUKU YANG SEDIA ADA

(Design diatas boleh disesuaikan ikut warna tema majlis anda)
 










 (Design diatas boleh disesuaikan ikut warna tema majlis anda)




(Design diatas boleh disesuaikan ikut warna tema majlis anda)


(Design diatas boleh disesuaikan ikut warna tema majlis anda)


 (Design diatas boleh disesuaikan ikut warna tema majlis anda)


 (Design diatas boleh disesuaikan ikut warna tema majlis anda)



 
SIDEBAR: