BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 18, 2013

TEMPAHAN SIAP ORDER No. : BDG 211304


PAKEJ DEKO YASIN VIP @ RM 10.00
Harga termasuk:
+ Senaskah Buku Yassin
+ Tasbih 33 Zikir Kasih
+ Sebatang Bunga Pahar Crepe/Foam  
(PERCUMA boleh pilih sumi dan gula2 atau Potpourri)
+ Mineral Water
+ Paper Bag

Min. Order : 10 pcs 
Deposit 50% diperlukan sebagai Confirm Order.

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan, silalah:
Email :balleyrina00@gmail.com
SMS/ Whatsapp : +60 13 202 2939

Tempahan dari orang Johor sempena Majlis Aqiqah & Doa Selamat anakanda mereka.








 
 




BUNGA PAHAR FOAM HEART 2

Harga bermula dari RM 3.50 ke atas 

(bergantung pada reben dan aksesori yang digunakan).

Warna mengikut permintaan anda.

Min. Order : 10 pcs 
Deposit 50% diperlukan sebagai Confirm Order.

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan, silalah:
Email :balleyrina00@gmail.com
SMS/ Whatsapp : +60 13 202 2939


Harga : RM 5.00/sebatang

Warna Tema : Merah Putih

Harga termasuk:  
+ Printed Ribbon   
+ Telur Kerawang Silver 
+ Potpourri 
+ Tag Nama



BUNGA PAHAR FOAM - HEART

Wah!! Lama x update entri... sorry ler... akak bz nak siapkan tempahan yg handmade nih... alahaiii... minggu depan dah nak cuti skolah... wah wah... tinggal seminggu je lagi nak siapkan tempahan orang yg nak kawin time cuti skolah ni. Huweee.... kepada bakal2 pengantin yg nak tempah utk masa terdekat ni mintak maaflah ye... udah fully booked woo... tapi untuk majlis yang di buat selepas 15hb Jun 2013 tempahan di terima. 

Ok lah, ni nak masukkan gambar Bunga Pahar Foam - Heart.  Tempahan ni untuk Majlis Aqiqah & Doa Selamat baby boy. Untuk di beri kepada kumpulan Marhaban Lelaki katanya.
Bagi yang berminat meh lah order.

Harga bermula dari RM 3.50 ke atas 
(bergantung pada reben dan aksesori yang digunakan).
Warna mengikut permintaan anda.
Min. Order : 10 pcs 

Deposit 50% diperlukan sebagai Confirm Order.

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan, silalah:
Email :balleyrina00@gmail.com
SMS/ Whatsapp : +60 13 202 2939

 
Harga : RM 5.00/sebatang
Warna Tema : Coklat Keemasan
Harga termasuk:
+ Printed Ribbon 
+ Telur Kerawang Emas 
+ Potpourri 
+ Tag Nama
Yg macam ni kira eksklusif la ye sebab akak kena jahit keliling HEART tu untuk nampak lagi kemas dan cantik di bahagian depan dan belakang foam. 

Ce tengok... ce tengok bebetul...kalo di jahit... yg kat bahagian belakang pun nampak lebih kemas kan kan kan.... idak ler nampak batang lidi tersembul tang belakangnya.... egegege itu pasai laa yg ni harga mahal skit ye  ^___^

 
SIDEBAR: