BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 27, 2013

DOORGIFT : BUNGA PAHAR TEMA PURPLE

Lagi tempahan dari pasangan Nini & Hariss yang bertemakan Puple, Silver & White colour

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan:
Email : balleyrina00@gmail.com
SMS /  WHATSAPP : +6013.202.2939 


 50 tangkai bunga pahar stocking with glitter

100 btg bunga pahar tissue


DOORGIFT : BUKU YASIN DEKO

Tempahan 200 naskah Buku Yasin Deko untuk Majlis Perkahwinan Nini & Hariss dari Bt. Pahat, Johor untuk tetamu istimewa dan sedara mara yang turut memeriahkan majlis mereka :)



DOORGIFT : BUKU YASIN DEKO & TASBIH

Tempahan Set Buku Yasin Deko & Tasbih dari majlis perkahwinan Syah & Ija dari N. Sembilan.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan:
Email : balleyrina00@gmail.com
SMS /  WHATSAPP : +6013.202.2939




Wednesday, October 30, 2013

DOORGIFT : SNACK IN CONE WRAP

Pelbagai pilihan snack sebagai cenderahati buat tetamu anda.

Sweet Treat (1 lollipop & 4 assorted sweet)
Cheese Ring
Koko Crunch
Biskut Bangkit
Biskut Icing
Biskut Teddy Bear
Biskut Mini Choc Chips
Marshmallow
Plain Choco Drop
Peanut Choco Drop
Mix Maruku
Jelly Beans

PERHATIAN:
1. Harga diatas TIDAK termasuk kos penghantaran
2. Sila buat tempahan sekurang-kurangnya 1 - 2 bulan sebelum majlis anda diadakan sebab ini adalah CUSTOM MADE.
3. Anda dikehendaki membuat BAYARAN PENUH ATAU DEPOSIT 70% dari jumlah nilai order anda. Selepas itu baru tempahan anda dimasukkan ke dalam Q List dan diproses. Sebarang pembatalan order, deposit tidak akan dipulangkan.
4. Cara penghantaran boleh dipilih sama ada melalui POSLAJU (mengambil masa 2 - 3 hari bekerja) atau penghantaran Pos Biasa (mengambil masa 5 - 7 hari bekerja). Terpulang kepada pilihan pembeli kerana harga POSLAJU adalah lebih mahal daripada Pos Biasa. Walaubagaimanapun, kami akan maklumkan harga caj pos kemudian SELEPAS TEMPAHAN SIAP kerana tempahan anda akan ditimbang mengikut berat.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan:
Email : balleyrina00@gmail.com
SMS /  WHATSAPP : +6013.202.2939



PEANUT CHOCO DROP

COCO CRUNCH

KUIH BANGKIT

BISKUT MINI CHOC CHIPS

SWEET TREATS : LOLLIPOP & ASST. SWEETS











Tuesday, October 29, 2013

DOORGIFT : 2 in 1 KEYCHAIN & FRIDGE MAGNET

WOW!! 2 in 1? Eh ni bukannya Nescaffe tau... Ni boleh jadi keychain atau boleh juga di lekatkan di peti sejuk jadikan fridge magnet. Menarik kan kann kannn... Anda boleh letak logo atau gambar di atas personalized keychain anda. Amacam? Best tak doorgift ni :)

Saiz : 2 x 2 inch

Harga:
Min. 50 - 199 @ RM 2.00
200 - 499 @ RM 1.90
500 ke atas @ RM 1.70
1000 ke atas @ RM 1.50

FOR INFO:
Jika berminat untuk membuat tempahan, sila maklumkan kami 1 - 2 bulan sebelum majlis anda berlangsung dan bergantung kepada kuantiti tempahan anda. Bayaran penuh atau 70% dari jumlah bayaran hendaklah di jelaskan terlebih dahulu sebelum kami dapat memproses tempahan anda. Caj penghantaran bergantung pada berat tempahan anda dan kami akan memaklumkan kemudian sebelum penghantaran di buat.
  

Untuk tempahan atau pertanyaan:    
Email : balleyrina00@gmail.com  
SMS / Whatsapp : +6013.202.2939

 

Tuesday, October 15, 2013

BUKU MINI AL-MA'THURAT


 Harga : RM 1/senaskah

Untuk Code AMS boleh cetak nama/tulisan
+ RM 0.30/senaskah 

Code : AMS.017

Code : AMS.018 

 Code : AMS.019
 

Saturday, May 18, 2013

TEMPAHAN SIAP ORDER No. : BDG 211304


PAKEJ DEKO YASIN VIP @ RM 10.00
Harga termasuk:
+ Senaskah Buku Yassin
+ Tasbih 33 Zikir Kasih
+ Sebatang Bunga Pahar Crepe/Foam  
(PERCUMA boleh pilih sumi dan gula2 atau Potpourri)
+ Mineral Water
+ Paper Bag

Min. Order : 10 pcs 
Deposit 50% diperlukan sebagai Confirm Order.

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan, silalah:
Email :balleyrina00@gmail.com
SMS/ Whatsapp : +60 13 202 2939

Tempahan dari orang Johor sempena Majlis Aqiqah & Doa Selamat anakanda mereka.








 
 




BUNGA PAHAR FOAM HEART 2

Harga bermula dari RM 3.50 ke atas 

(bergantung pada reben dan aksesori yang digunakan).

Warna mengikut permintaan anda.

Min. Order : 10 pcs 
Deposit 50% diperlukan sebagai Confirm Order.

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan, silalah:
Email :balleyrina00@gmail.com
SMS/ Whatsapp : +60 13 202 2939


Harga : RM 5.00/sebatang

Warna Tema : Merah Putih

Harga termasuk:  
+ Printed Ribbon   
+ Telur Kerawang Silver 
+ Potpourri 
+ Tag Nama



BUNGA PAHAR FOAM - HEART

Wah!! Lama x update entri... sorry ler... akak bz nak siapkan tempahan yg handmade nih... alahaiii... minggu depan dah nak cuti skolah... wah wah... tinggal seminggu je lagi nak siapkan tempahan orang yg nak kawin time cuti skolah ni. Huweee.... kepada bakal2 pengantin yg nak tempah utk masa terdekat ni mintak maaflah ye... udah fully booked woo... tapi untuk majlis yang di buat selepas 15hb Jun 2013 tempahan di terima. 

Ok lah, ni nak masukkan gambar Bunga Pahar Foam - Heart.  Tempahan ni untuk Majlis Aqiqah & Doa Selamat baby boy. Untuk di beri kepada kumpulan Marhaban Lelaki katanya.
Bagi yang berminat meh lah order.

Harga bermula dari RM 3.50 ke atas 
(bergantung pada reben dan aksesori yang digunakan).
Warna mengikut permintaan anda.
Min. Order : 10 pcs 

Deposit 50% diperlukan sebagai Confirm Order.

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan, silalah:
Email :balleyrina00@gmail.com
SMS/ Whatsapp : +60 13 202 2939

 
Harga : RM 5.00/sebatang
Warna Tema : Coklat Keemasan
Harga termasuk:
+ Printed Ribbon 
+ Telur Kerawang Emas 
+ Potpourri 
+ Tag Nama
Yg macam ni kira eksklusif la ye sebab akak kena jahit keliling HEART tu untuk nampak lagi kemas dan cantik di bahagian depan dan belakang foam. 

Ce tengok... ce tengok bebetul...kalo di jahit... yg kat bahagian belakang pun nampak lebih kemas kan kan kan.... idak ler nampak batang lidi tersembul tang belakangnya.... egegege itu pasai laa yg ni harga mahal skit ye  ^___^

Thursday, March 14, 2013

BUNGA TELUR CREPE

Sedia menerima tempahan bunga crepe untuk bunga pahar bagi memeriahkan majlis anda. Terdapat pelbagai warna mengikut pilihan anda.

Harga :
RM 2.50/sebatang
RM 3.00/sebatang (1 x bunga pahar + 1 sumi jelly + 3 gula gula)
RM 3.50/sebatang (1 x bunga pahar + potpourri)

Optional (ADD ON)  :
+ RM 0.30 Tag 





 

 




PERHATIAN:
1. Harga diatas TIDAK termasuk kos penghantaran
2. Sila buat tempahan sekurang-kurangnya 2 ke 3 minggu sebelum majlis diadakan sebab ini adalah CUSTOM MADE.
3. Anda dikehendaki membuat BAYARAN PENUH ATAU DEPOSIT 70% dari jumlah nilai order anda. Selepas itu baru tempahan anda dimasukkan ke dalam Q List dan diproses. Sebarang pembatalan order, deposit tidak akan dipulangkan.
4. Cara penghantaran boleh dipilih sama ada melalui POSLAJU (mengambil masa 2 - 3 hari bekerja) atau penghantaran Pos Biasa (mengambil masa 5 - 7 hari bekerja). Terpulang kepada pilihan pembeli kerana harga POSLAJU adalah lebih mahal daripada Pos Biasa. Walaubagaimanapun, kami akan maklumkan harga caj pos kemudian SELEPAS TEMPAHAN SIAP kerana tempahan anda akan ditimbang mengikut berat.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan:
Email : balleyrina00@gmail.com
SMS : 013.202.2939
 

HEART SHAPE CONTAINER

Container Colors (Mix) : Green, Red, Blue & Purple

Price : RM 1.20/each

Size : 5.6 cm (H) x 8 cm (W)

Add On:
RM 0.30 Ribbon & Label
RM 1.00 2 Sumi + 4 Gula2 + Ribbon + Label
RM 1.50 Marshmallow + Ribbon + Label











PERHATIAN:
1. Harga diatas TIDAK termasuk kos penghantaran
2. Sila buat tempahan sekurang-kurangnya 2 ke 3 minggu sebelum majlis diadakan sebab ini adalah CUSTOM MADE.
3. Anda dikehendaki membuat BAYARAN PENUH ATAU DEPOSIT 70% dari jumlah nilai order anda. Selepas itu baru tempahan anda dimasukkan ke dalam Q List dan diproses. Sebarang pembatalan order, deposit tidak akan dipulangkan.
4. Cara penghantaran boleh dipilih sama ada melalui POSLAJU (mengambil masa 2 - 3 hari bekerja) atau penghantaran Pos Biasa (mengambil masa 5 - 7 hari bekerja). Terpulang kepada pilihan pembeli kerana harga POSLAJU adalah lebih mahal daripada Pos Biasa. Walaubagaimanapun, kami akan maklumkan harga caj pos kemudian SELEPAS TEMPAHAN SIAP kerana tempahan anda akan ditimbang mengikut berat.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan:
Email : balleyrina00@gmail.com
SMS : 013.202.2939

Tuesday, March 12, 2013

PAKEJ BROWN CRAFT BAG & DEKORASI

PAKEJ BROWN BAG KID @ RM 2.00/per bag
1 x Brown Bag
1 x Ribbon
1 x Doily Paper
1 x Keropok Roda / Koko Crunch
1 x Lollipop (S)
2 x Sumi Jelly
3 x Assorted Sweet
1 x Label

PAKEJ BROWN BAG A @ RM 2.00/per bag
1 x Brown Bag
1 x Ribbon
1 x Doily Paper
1 x Kerepek Ubi/Pisang

1 x Mineral Water (230ml)
1 x Label

PAKEJ BROWN BAG B @ RM 2.50/per bag
1 x Brown Bag
1 x Ribbon
1 x Doily Paper
4 x Bahulu Jem
1 x Label

ADD ON:
+ RM 0.50 Heart/Round Face Paper Clip






-------------------------------------------------------
PERHATIAN:
1. Harga diatas TIDAK termasuk kos penghantaran
2. Sila buat tempahan sekurang-kurangnya 2 ke 3 minggu sebelum majlis diadakan sebab ini adalah CUSTOM MADE.
3. Anda dikehendaki membuat BAYARAN PENUH ATAU DEPOSIT 70% dari jumlah nilai order anda. Selepas itu baru tempahan anda dimasukkan ke dalam Q List dan diproses. Sebarang pembatalan order, deposit tidak akan dipulangkan.
4. Cara penghantaran boleh dipilih sama ada melalui POSLAJU (mengambil masa 2 - 3 hari bekerja) atau penghantaran Pos Biasa (mengambil masa 5 - 7 hari bekerja). Terpulang kepada pilihan pembeli kerana harga POSLAJU adalah lebih mahal daripada Pos Biasa. Walaubagaimanapun, kami akan maklumkan harga caj pos kemudian SELEPAS TEMPAHAN SIAP kerana tempahan anda akan ditimbang mengikut berat.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan:


Email : balleyrina00@gmail.com
SMS : 013.202.2939
 

 
SIDEBAR: