BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 2, 2012

CUSTOM FROSTED GLASS

Hi u all.... Mencari door gift/cenderahati untuk majlis anda? BaLLeYRiNa GaLLeRy kini melangkah maju setapak lagi dgn produk baru... Senang2 jom singgah di Facebook : BaLLeYRiNa Gift & Craft 4 U... --> http://www.facebook.com/pages/BaLLeYRiNa-Gift-Craft-4-U/244387298951264

JANGAN LUPA KLIK 'LIKE' sebagai tanda sokongan anda buat kami. BG akan update yg berkaitan ngan gift dan felt craft kat page ni ^___^

Sapa2 yg minat nak buat customize glass letak muka u all macam sample kat bawah ni bolehlah tempah. .. sangat sesuai dijadikan cenderati sebagai kenangan buat kawan2 atau tetamu istimewa di hari bahagia anda... boleh isi gula2 juga di dalamnya ^___^

HARGA? Sila bagi kuantity yg nak di tempah Email : balleyrina_gallery@yahoo.com ataupun SMS kak Rina di 013-202 2939... nak call pun boleh... tapi dari jam 8pm ~ 12 pm je ye... sebab siang akak keje dik... huweee..


Boleh pilih mengikut Style yg anda suka ^___^
Promotion

Model           :        Short Frosted Glass (WHITE)
Code            :        FGP-02
Size Glass     :        2.5 Inch x 2 Inch
Size Artwork :        2.0 Inch x 1.7 Inch 
Optional       :        Double Printing Artwork – 2 side (Extra charges)
Optional       :        Packing in Box (Extra charges)
Min. Order    :        30 pcs

FGP.02_size

FGP.02c

FGP.02.02b

Plastic Box
Extra charges untuk Plastic Box ^__^ 



Model           :        Short Frosted Glass (PINK)
Code            :        FGP-03
Size Glass     :        2.5 Inch x 2 Inch
Size Artwork :        2.0 Inch x 1.7 Inch 
Optional       :        Double Printing Artwork – 2 side (Extra charges)
Optional       :        Packing in Box (Extra charges)
Min. Order    :        30 pcs

FGP.03 size

FGP.03c

Plastic Box2
Extra charges untuk Plastic Box ^__^



Model           :        Short Frosted Glass (PURPLE)
Code            :        FGP-04
Size Glass     :        2.5 Inch x 2 Inch
Size Artwork :        2.0 Inch x 1.7 Inch 
Optional       :        Double Printing Artwork – 2 side (Extra charges)
Optional       :        Packing in Box (Extra charges)
Min. Order    :        30 pcs

FGP.04 size

FGP.04b

Plastic Box3
Extra charges untuk Plastic Box ^__^
 





 
SIDEBAR: