BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 12, 2012

SUPER SAVER CHOCO BAR

READY STOCK OFFER!!
CHOCO BAR 20g
Size : 3 cm (H) x 12cm (W)

Ready Stock ada 1 SET SAHAJA.... kira limited edition ye... bila ada tempahan pelanggan... saja buat lebih skit.... jadi siapa cepat... dia yang dapat ^___^

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan, sila PM atau:
Email :balleyrina_gallery@yahoo.com
Telefon/SMS : 013-202 2939


Cokelat04
Code : CB.001 
SOLD OUT

Cokelat03
Code : CB.002
SOLD OUT
 

CHOCO BAR





Chocolate + Wrapper : Boleh mengikut Tema majlis (wedding,birthday party etc) & hanya menggunakan kertas pembalut hadiah yang sedia ada di kedai sahaja + FREE Label

CHOCO BAR MINI
Size : 3.5 cm (H) x 6.5 cm (W)
PRICE:
Min. 30 pcs ~ 149 pcs @ RM 0.80/each
150 pcs ~ 499 pcs @ RM 0.70/each
500 pcs & above @ RM 0.60/each

CHOCO BAR 20g
Size : 3 cm (H) x 12cm (W)
PRICE:
Min. 30 pcs ~ 149 pcs @ RM 1.00/each
150 pcs ~ 499 pcs @ RM 0.90/each
500 pcs & above @ RM 0.80/each

CHOCO BAR 30g
Size : 3 cm (H) x 12cm (W)
PRICE:
Min. 30 pcs ~ 149 pcs @ RM 1.50/each
150 pcs ~ 499 pcs @ RM 1.30/each
500 pcs & above @ RM 1.20/each


Cokelat01

Cokelat02

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan:
Email :balleyrina_gallery@yahoo.com
Telefon/SMS : 013-202 2939

Tuesday, April 3, 2012

DOOR GIFT MARBLE CAKE / BAHULU

Assalamualaikum dan salam muhibah...

Terima kasih kerana rajin singgah di sini... Entri untuk cenderahati lagi... hiu hiu hiuuu... kain2 baru akan masuk dalam minggu depan... jadi peminat kain pasang harap bersabar ye dan TUNGGUUUU design baru dari kami.

Fening2 x tahu apa nak bagi untuk tetamu2 anda?

Apa kata untuk kelainan bagi Cake ni sebagai cenderahati... confirm diorg makan dan tak membazir... hiuhiuhiu ^___^

Anda ada 3 pilihan rasa untuk CAKE MARBLE : Chocolate/Pandan/Strawberry
Siap packing dalam kotak dan juga dihiasi ribbon lagi. So anda tak payah nak fening2 lagi nak cari kotak dan ikatkan ribbon.
Tempahan hendaklah dibuat sekurang kurangnya 1 BULAN SEBELUM MAJLIS anda.

HARGA(tidak termasuk caj penghantaran):
100 pcs @ RM 3.80/sekotak
500 pcs @ RM 3.50/sekotak
1000 pcs @ RM 3.00/sekotak

Untuk bahulu juga ada 3 rasa BAHULU MODEN : Chocolate/Pandan/Orange
Tempahan hendaklah dibuat sekurang kurangnya 2 BULAN SEBELUM MAJLIS anda.


HARGA (tidak termasuk caj penghantaran):
100 pcs @ RM 2.90/sekotak
500 pcs @ RM 2.70/sekotak
1000 pcs @ RM 2.50/sekotak

Min. order : 100/pcs untuk setiap perasa ye.



Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, sila....
Email :balleyrina_gallery@yahoo.com atau hubungi kami di 013-202 2939

Cake Marble Chocolate

Cake Marble Pandan

Cake Marble Strawberry

Kuih Bahulu Moden


Monday, April 2, 2012

CUSTOM FROSTED GLASS

Hi u all.... Mencari door gift/cenderahati untuk majlis anda? BaLLeYRiNa GaLLeRy kini melangkah maju setapak lagi dgn produk baru... Senang2 jom singgah di Facebook : BaLLeYRiNa Gift & Craft 4 U... --> http://www.facebook.com/pages/BaLLeYRiNa-Gift-Craft-4-U/244387298951264

JANGAN LUPA KLIK 'LIKE' sebagai tanda sokongan anda buat kami. BG akan update yg berkaitan ngan gift dan felt craft kat page ni ^___^

Sapa2 yg minat nak buat customize glass letak muka u all macam sample kat bawah ni bolehlah tempah. .. sangat sesuai dijadikan cenderati sebagai kenangan buat kawan2 atau tetamu istimewa di hari bahagia anda... boleh isi gula2 juga di dalamnya ^___^

HARGA? Sila bagi kuantity yg nak di tempah Email : balleyrina_gallery@yahoo.com ataupun SMS kak Rina di 013-202 2939... nak call pun boleh... tapi dari jam 8pm ~ 12 pm je ye... sebab siang akak keje dik... huweee..


Boleh pilih mengikut Style yg anda suka ^___^
Promotion

Model           :        Short Frosted Glass (WHITE)
Code            :        FGP-02
Size Glass     :        2.5 Inch x 2 Inch
Size Artwork :        2.0 Inch x 1.7 Inch 
Optional       :        Double Printing Artwork – 2 side (Extra charges)
Optional       :        Packing in Box (Extra charges)
Min. Order    :        30 pcs

FGP.02_size

FGP.02c

FGP.02.02b

Plastic Box
Extra charges untuk Plastic Box ^__^ 



Model           :        Short Frosted Glass (PINK)
Code            :        FGP-03
Size Glass     :        2.5 Inch x 2 Inch
Size Artwork :        2.0 Inch x 1.7 Inch 
Optional       :        Double Printing Artwork – 2 side (Extra charges)
Optional       :        Packing in Box (Extra charges)
Min. Order    :        30 pcs

FGP.03 size

FGP.03c

Plastic Box2
Extra charges untuk Plastic Box ^__^



Model           :        Short Frosted Glass (PURPLE)
Code            :        FGP-04
Size Glass     :        2.5 Inch x 2 Inch
Size Artwork :        2.0 Inch x 1.7 Inch 
Optional       :        Double Printing Artwork – 2 side (Extra charges)
Optional       :        Packing in Box (Extra charges)
Min. Order    :        30 pcs

FGP.04 size

FGP.04b

Plastic Box3
Extra charges untuk Plastic Box ^__^
 





 
SIDEBAR: