BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 14, 2012

KEK LAPIS SARAWAK

Sama ada sebagai buah tangan/hadiah, hidangan istimewa buat tetamu atau jamuan seisi keluarga, Kek Lapis Sarawak mempunyai nilai eksklusif dalam kelasnya tersendiri berbanding kek-kek lain kerana cara penyediaan dan pembuatannya yang agak rumit. Seni pembuatan kek ini terukir pada corak dan nilai estetika tangan pembuatnya. Maka tidak hairanlah ia dianggap unik dan berada dalam kelasnya tersendiri. Diadun dengan kaedah tradisional, kek yang bercorak ini pasti memikat mata dan membangkitkan selera untuk merasai keenakannya.

Pelbagai citarasa untuk anda membuat pilihan dalam memberi kepuasan khasnya kepada penggemar kek lapis. JANGAN RAGU-RAGU!! DI JAMIN HALAL kerana kami menggunakan butter jenama MARTIANA keluaran Malaysia (Harvest Bakery Ingredients, Shah Alam) dari bahan kelapa sawit. Oleh itu rasai keenakannya tanpa rasa was-was. Penyediaan secara HOME MADE, TIDAK MENGANDUNGI BAHAN PENGAWET DAN KURANG MANIS. Tahan untuk 2 ~ 3 bulan jika disimpan dalam peti sejuk.





Kek Lapis Rempah
HARGA:
RM 27.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''


Kek Lapis Pandan Klasik
HARGA:
RM 27.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''




Kek Lapis Cappuccino
HARGA:
RM 27.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''


Kek Lapis Keladi
HARGA:
RM 27.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''


Kek Lapis Peppermint
HARGAI:
RM 27.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''


Kek Lapis Strawberry
HARGA:
RM 27.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''


Kek Lapis Masam Manis
HARGA:
RM 29.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''


Kek Lapis Tembikai
HARGA:
RM 29.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''


Kek Lapis 1 Malaysia
HARGA:
RM 29.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''


Kek Lapis Batik Sutera
HARGA:
RM 29.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''   


Kek Lapis Mami Jarum
HARGA:
RM 29.00 - Size : 2'' x 7.5'' x 2.5''
 

Kek Lapis Orange Choc Chip
HARGA:
RM 29.00 - Size : 2.5'' x 7.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''  


Kek Lapis Pandan Choc Rice 
HARGA:
RM 29.00 - Size : 2.5'' x 7.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''  


Kek Lapis Putri Santubung
HARGA:
RM 29.00 - Size : 2.5'' x 7.5'' x 2.5''
RM 89     .00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''  


Kek Lapis Sisik Ikan
HARGA:
RM 29.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 89.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''  


HARGA:
RM 35.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 95.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''





HARGA:
RM 35.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 95.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''


  















HARGA:
RM 35.00 - Size : 7.5'' x 2.5'' x 2.5''
RM 95.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''


















HARGA:
RM 45.00 - Size : 2'' x 9'' x 2''
RM 150.00 - Size : 9'' x 9'' x 2''


















HARGA:
RM 40.00 - Size : 2'' x 9'' x 2''
RM 125.00 - Size : 9'' x 9'' x 2''


















HARGA:
RM 45.00 - Size : 2'' x 9'' x 2''
RM 145.00 - Size : 9'' x 9'' x 2''



















HARGA:
RM 35.00 - Size : 2.5'' x 7.5'' x 2''
RM 95.00 - Size : 8'' x 8'' x 2.5''



Kami turut menerima tempahan untuk majlis-majlis pertunangan, perkahwinan (door gift size kecil), majlis makan malam, acara perasmian, birthday party dan perayaan.

Kek Lapis DoorGift01

Kek Lapis DoorGift02

Untuk maklumat lanjut atau tempahan, sila hubungi kami di:
Email : balleyrina_gallery@yahoo.com
SMS : 013-202 2939  

 



 

Tuesday, May 8, 2012

KEYYA KAYYA BAZAAR VOL. 4

Salam & hi all...

Untuk warga KL/Selangor!! Jom ramai2 datang untuk memeriahkan lagi Keyya Kayya Bazaar Ahad ni, 13 Mei di Rasta TTDI.

Sempena Hari Ibu & Hari Guru, BG akan menawarkan harga istimewa kepada pelanggan2 yg datang membeli di booth kami pada hari tersebut. Jadi JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA!!

Kami juga memberi peluang untuk anda membuat EARLY BOOKING sehingga Jumaat ni dan anda boleh datang untuk self collection di booth kami.

SPECIAL PRICE VALID HANYA DI BAZAAR SAHAJA.

Harap Maklum ^___^

Keyya Kayya Logo Vol.4

Thursday, April 12, 2012

SUPER SAVER CHOCO BAR

READY STOCK OFFER!!
CHOCO BAR 20g
Size : 3 cm (H) x 12cm (W)

Ready Stock ada 1 SET SAHAJA.... kira limited edition ye... bila ada tempahan pelanggan... saja buat lebih skit.... jadi siapa cepat... dia yang dapat ^___^

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan, sila PM atau:
Email :balleyrina_gallery@yahoo.com
Telefon/SMS : 013-202 2939


Cokelat04
Code : CB.001 
SOLD OUT

Cokelat03
Code : CB.002
SOLD OUT
 

CHOCO BAR





Chocolate + Wrapper : Boleh mengikut Tema majlis (wedding,birthday party etc) & hanya menggunakan kertas pembalut hadiah yang sedia ada di kedai sahaja + FREE Label

CHOCO BAR MINI
Size : 3.5 cm (H) x 6.5 cm (W)
PRICE:
Min. 30 pcs ~ 149 pcs @ RM 0.80/each
150 pcs ~ 499 pcs @ RM 0.70/each
500 pcs & above @ RM 0.60/each

CHOCO BAR 20g
Size : 3 cm (H) x 12cm (W)
PRICE:
Min. 30 pcs ~ 149 pcs @ RM 1.00/each
150 pcs ~ 499 pcs @ RM 0.90/each
500 pcs & above @ RM 0.80/each

CHOCO BAR 30g
Size : 3 cm (H) x 12cm (W)
PRICE:
Min. 30 pcs ~ 149 pcs @ RM 1.50/each
150 pcs ~ 499 pcs @ RM 1.30/each
500 pcs & above @ RM 1.20/each


Cokelat01

Cokelat02

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan:
Email :balleyrina_gallery@yahoo.com
Telefon/SMS : 013-202 2939

Tuesday, April 3, 2012

DOOR GIFT MARBLE CAKE / BAHULU

Assalamualaikum dan salam muhibah...

Terima kasih kerana rajin singgah di sini... Entri untuk cenderahati lagi... hiu hiu hiuuu... kain2 baru akan masuk dalam minggu depan... jadi peminat kain pasang harap bersabar ye dan TUNGGUUUU design baru dari kami.

Fening2 x tahu apa nak bagi untuk tetamu2 anda?

Apa kata untuk kelainan bagi Cake ni sebagai cenderahati... confirm diorg makan dan tak membazir... hiuhiuhiu ^___^

Anda ada 3 pilihan rasa untuk CAKE MARBLE : Chocolate/Pandan/Strawberry
Siap packing dalam kotak dan juga dihiasi ribbon lagi. So anda tak payah nak fening2 lagi nak cari kotak dan ikatkan ribbon.
Tempahan hendaklah dibuat sekurang kurangnya 1 BULAN SEBELUM MAJLIS anda.

HARGA(tidak termasuk caj penghantaran):
100 pcs @ RM 3.80/sekotak
500 pcs @ RM 3.50/sekotak
1000 pcs @ RM 3.00/sekotak

Untuk bahulu juga ada 3 rasa BAHULU MODEN : Chocolate/Pandan/Orange
Tempahan hendaklah dibuat sekurang kurangnya 2 BULAN SEBELUM MAJLIS anda.


HARGA (tidak termasuk caj penghantaran):
100 pcs @ RM 2.90/sekotak
500 pcs @ RM 2.70/sekotak
1000 pcs @ RM 2.50/sekotak

Min. order : 100/pcs untuk setiap perasa ye.



Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, sila....
Email :balleyrina_gallery@yahoo.com atau hubungi kami di 013-202 2939

Cake Marble Chocolate

Cake Marble Pandan

Cake Marble Strawberry

Kuih Bahulu Moden


Monday, April 2, 2012

CUSTOM FROSTED GLASS

Hi u all.... Mencari door gift/cenderahati untuk majlis anda? BaLLeYRiNa GaLLeRy kini melangkah maju setapak lagi dgn produk baru... Senang2 jom singgah di Facebook : BaLLeYRiNa Gift & Craft 4 U... --> http://www.facebook.com/pages/BaLLeYRiNa-Gift-Craft-4-U/244387298951264

JANGAN LUPA KLIK 'LIKE' sebagai tanda sokongan anda buat kami. BG akan update yg berkaitan ngan gift dan felt craft kat page ni ^___^

Sapa2 yg minat nak buat customize glass letak muka u all macam sample kat bawah ni bolehlah tempah. .. sangat sesuai dijadikan cenderati sebagai kenangan buat kawan2 atau tetamu istimewa di hari bahagia anda... boleh isi gula2 juga di dalamnya ^___^

HARGA? Sila bagi kuantity yg nak di tempah Email : balleyrina_gallery@yahoo.com ataupun SMS kak Rina di 013-202 2939... nak call pun boleh... tapi dari jam 8pm ~ 12 pm je ye... sebab siang akak keje dik... huweee..


Boleh pilih mengikut Style yg anda suka ^___^
Promotion

Model           :        Short Frosted Glass (WHITE)
Code            :        FGP-02
Size Glass     :        2.5 Inch x 2 Inch
Size Artwork :        2.0 Inch x 1.7 Inch 
Optional       :        Double Printing Artwork – 2 side (Extra charges)
Optional       :        Packing in Box (Extra charges)
Min. Order    :        30 pcs

FGP.02_size

FGP.02c

FGP.02.02b

Plastic Box
Extra charges untuk Plastic Box ^__^ 



Model           :        Short Frosted Glass (PINK)
Code            :        FGP-03
Size Glass     :        2.5 Inch x 2 Inch
Size Artwork :        2.0 Inch x 1.7 Inch 
Optional       :        Double Printing Artwork – 2 side (Extra charges)
Optional       :        Packing in Box (Extra charges)
Min. Order    :        30 pcs

FGP.03 size

FGP.03c

Plastic Box2
Extra charges untuk Plastic Box ^__^



Model           :        Short Frosted Glass (PURPLE)
Code            :        FGP-04
Size Glass     :        2.5 Inch x 2 Inch
Size Artwork :        2.0 Inch x 1.7 Inch 
Optional       :        Double Printing Artwork – 2 side (Extra charges)
Optional       :        Packing in Box (Extra charges)
Min. Order    :        30 pcs

FGP.04 size

FGP.04b

Plastic Box3
Extra charges untuk Plastic Box ^__^
 





Monday, March 19, 2012

KOLEKSI BAJU KURUNG ZUHAIRAH

PRICE @ RM 159/sepasang
+ FREE delivery (Malaysia Only)

For SERIOUS BUYER, if u have any inquiry or order, please fill in ORDER FORM at the bottom of the page. Thank u ^____^
 

BB 1240.60.01
KOLEKSI BAJU KURUNG ZUHAIRAH
Material : Quality Chiffon with Full Lining
Code : BB 1240.01

Size 40 (M) : AVAILABLE

BB 1240.60.02
KOLEKSI BAJU KURUNG ZUHAIRAH
Material : Quality Chiffon with Full Lining
Code : BB 1240.02

Size 40 (M) : AVAILABLE

BB 1240.60.03
KOLEKSI BAJU KURUNG ZUHAIRAH
Material : Quality Chiffon with Full Lining
Code : BB 1240.03

Size 40 (M) : AVAILABLE

BB 1240.60.04
KOLEKSI BAJU KURUNG ZUHAIRAH
Material : Quality Chiffon with Full Lining
Code : BB 1240.04

Size 40 (M) : AVAILABLE







Thursday, January 19, 2012

TUDUNG EXPRESS AMANI

Assalamualaikum semua... smoga ceria2 slalu... hari ni Rina nak update koleksi terbaru dari BG buat anda semua.

Koleksi Tudung kali saya namakan Amani yang di ambil sempena menyambut kehadiran orang baru iaitu anak saudara saya yg baru lahir... Sorry ye Amani sayang, bonda belum ada kesempatan nak jumpa bb Amani di kg... Dari kejauhan bonda doakan smoga Amani diberikan kesihatan yg baik, bijak pandai dan membesar menjadi anak yg solehah....sesuai dgn maksud namanya AMANI = Cita-cita, ketenanganku, keinginan, Kesejahteraanku...

Ok ladies....apa tunggu lagi...meh laa kita serbu...  ^___^

TUDUNG EXPRESS AMANI... berbentuk V shape come with Chiffon 3 layer...Size : M


Harga adalah termasuk pos ke mana2 destinasi di MALAYSIA sahaja.
NON Member : RM 40
BG Member : RM 35





BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.01
Code : TDB 151201.01

BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.02
Code : TDB 151201.02


BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.03
Code : TDB 151201.03


BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.04
Code : TDB 151201.04


BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.05
Code : TDB 151201.05


BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.06
Code : TDB 151201.06


BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.07
Code : TDB 151201.07


BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.08
Code : TDB 151201.08


BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.09
Code : TDB 151201.09


BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.10
Code : TDB 151201.10


BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.11
Code : TDB 151201.11


BaLLeYRiNa Tudung, TDB 151201.12
Code : TDB 151201.12




 
SIDEBAR: