BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 17, 2011

LUVLY THURSDAY WITH RIBBONS

Assalamualaikum dan salam muhibah buat semua...  

Semoga kalian berada dlm keadaan sihat dan ceria2 selalu. Wes mangan opo urung? (Dah makan ke belum?) Kalo Kak RiNa... urung... ada projek lain yg dibuat tngah hari tadi... lagipun moody n stress skit hari ni :(

Nak dijadikan cerita....malam tadi tngah duk sibuk2 kemas stok kain tetiba terjumpalah sebuah kotak kertas Double A yg duk elok terperuk di bawah meja... Wah!! apa yg ada di dalamnya? ong ongg.... bukan katak ye....jeng jenggg jenggg....stok ribbon2 yg masih ado tersimpan... baik punya... seingat Kak RiNa, last guna pun masa buatkan hantaran adik masa bertunang bulan Jun tahun ni... lepas tu terperam ajelah kan... so apa lagi, datanglah idea nak buat sesuatu ngan ribbon2 tu.... So, hari ni bawalah pergi ke opis dan inilah hasil yg telah akak kerjakan....


RIBBON BOOKMARK


Ok tak? Cepat & mudah!! Senang sangat nak buat ni... Comel sungguh lah kan...  Suka shangatttt shangattttt!!  I LOVE to play with the colours... WHY? Because for me stress relief through colour therapy is one of the most effective yet inexpensive ways to release the tension :)




Teringat pulak dgn kain felt yg di usung ke sana ke mari... so akak pun cubalah utk menghasilkan sesuatu seperti di atas... Haa yg colour pink ribbon tuh special project Kak RiNa untuk adik bongsu yg tengah ambil SPM tahun ni.... Nantikan apakah project itu dalam entri yg akan datang... sambil2 lepak kat sini, sudi2 kanlah mata anda utk melihat koleksi2 yg ada di BaLLeYRiNa GaLLeRy ni ye... manalah tau kot ade yg berkenan :)


Masa utk smbung kerja... jumpa lagi di lain waktu ye... 

Take care & have a pleasant day fwens :)

 
SIDEBAR: