BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 24, 2011

KEYYA KAYYA BAZAAR FOR DECEMBER EVENT

Hi all.. jom ramai2 kita memeriahkan KEYYA KAYYA BAZAAR coming event for December... 
Especially 2 LADIES, family & friends who stay around KL & SELANGOR, nearby to Damansara area... There are a lot of things you can grab... So PLEASE.... do spread this great news to your relatives, friends and neighborhood yaa!!
Come and visit our booth No. 6 at that event... Pelbagai barangan dari BaLLeYRiNa GaLLeRy akan dijual disini dgn tawaran harga yg SANGATTTTTT MENARIK ... macam2 ada... so bolehlah start menabung dan datang ke booth kami nanti...
Ok my darlings semua... DON'T FORGET to mark the date in your calendar... Singgah yea, boleh kita berkenalan juga :)
Bazaar at Rasta TTDI
BG Booth Plan
Map to Rasta TTDI
 Hope 2 c u there ^____^ and have a pleasant day :)

Thursday, November 17, 2011

LUVLY THURSDAY WITH RIBBONS

Assalamualaikum dan salam muhibah buat semua...  

Semoga kalian berada dlm keadaan sihat dan ceria2 selalu. Wes mangan opo urung? (Dah makan ke belum?) Kalo Kak RiNa... urung... ada projek lain yg dibuat tngah hari tadi... lagipun moody n stress skit hari ni :(

Nak dijadikan cerita....malam tadi tngah duk sibuk2 kemas stok kain tetiba terjumpalah sebuah kotak kertas Double A yg duk elok terperuk di bawah meja... Wah!! apa yg ada di dalamnya? ong ongg.... bukan katak ye....jeng jenggg jenggg....stok ribbon2 yg masih ado tersimpan... baik punya... seingat Kak RiNa, last guna pun masa buatkan hantaran adik masa bertunang bulan Jun tahun ni... lepas tu terperam ajelah kan... so apa lagi, datanglah idea nak buat sesuatu ngan ribbon2 tu.... So, hari ni bawalah pergi ke opis dan inilah hasil yg telah akak kerjakan....


RIBBON BOOKMARK


Ok tak? Cepat & mudah!! Senang sangat nak buat ni... Comel sungguh lah kan...  Suka shangatttt shangattttt!!  I LOVE to play with the colours... WHY? Because for me stress relief through colour therapy is one of the most effective yet inexpensive ways to release the tension :)




Teringat pulak dgn kain felt yg di usung ke sana ke mari... so akak pun cubalah utk menghasilkan sesuatu seperti di atas... Haa yg colour pink ribbon tuh special project Kak RiNa untuk adik bongsu yg tengah ambil SPM tahun ni.... Nantikan apakah project itu dalam entri yg akan datang... sambil2 lepak kat sini, sudi2 kanlah mata anda utk melihat koleksi2 yg ada di BaLLeYRiNa GaLLeRy ni ye... manalah tau kot ade yg berkenan :)


Masa utk smbung kerja... jumpa lagi di lain waktu ye... 

Take care & have a pleasant day fwens :)

Tuesday, November 15, 2011

NEW HOBBY

Hello fwens... apa khabar semua? Hope uolls have a wonderful day...Wow!! tetiba Kak RiNa ghajin pulak menaip hari ni...  janggal rasanya tapi sesekali berinteraksi apa salahnya kan.. kan... kan....

Nothing much.... but just to share my new hobby with uolls. Minggu sudah masa balik beraya di kg, tngok adik ipar sibuk duk buat keychain using felt... macam2 gaya & bentuk yg ado... mula2 tu memang  x kisah pun apa lagi nak ambil peduli... tapi mata ni tetap gatai gak duk menjeling jeling tngok dia duk buat keychain utk siapkan tempahan2 org... sampaikan adik2ku yg lain pun terjebak jugalah kena tolong siapkan order.... my SIL Ida siap offer nak beri tunjuk ajar lagi... eheh... eksen u, bagi free tutorial pun x mo ker... apa daa....akak tngok cam rumit je nak kena main jahit2 ni... haiisshhh... 

Ujung minggu baru ni no plan to go out. Lepak kat umah je... tetiba terasa cam rajin pulak nak try buat keychain... baru potong felt bentuk heart shape dah excited giler uolls...argghhh pastu akak jammed sebab kena menjahit!! Apalagi... kena tipon advisor minta tunjuk ajor ler... kata adikku Ida, kalo nak kemas jahitan tepi kena buat jahitan insang pari. Apakah  itu??? Ikan pari masak asam pedas tau la.... oohh tidakkkkk.... masa skolah dulu tak amik kelas ERT... jadi bab2 nama jahitan memang zero knowledge lah beb... huhu... nasib baik ada En. Hubby jadi penyelamat... dia yg beri tunjuk ajar.... huhu malunya saya... padahal jahitannya senang aje.... sbelum ni rajin juga jahit manik2 kat baju tapi tu senang aje kan x perlukan apa2 skill pun... jahitan belasah aje :) 


So inilah hasil kerja tangan felt craft Kak RiNa yg pertama... HEART KEYCHAIN




Wahhh!! Sronok x terkata bila dah dapat buat dan menjadi pulak tu kan ... so apa lagi... akak pun try buat design lain lah pulak dan inilah hasilnya BEAR KEYCHAIN :)




Suka sukaa sukaaa..... jom kita buat lagi... my next try FROGGIE KEYCHAIN... chomel x?
  

Wah saya sangat teruja dan sanggup buat satu lagi design FLOWER KEYCHAIN. Yg ni special skit u... Kak RiNa siap jahitkan manik2 lagi :)

Oopss!! apa dah jadi ni? TERLEBIHHHH SUDAHHHHH... udah2 ler ye....Nantikan hasil craft Kak RiNa yg lain pula... jumpa lagi di lain episode... Have a pleasant day... dan rajin2 lah singgah di sini lagi ye...

Wednesday, November 2, 2011

LADIES FASHION BAG.02

Any order or inquiry, please FILL IN FORM (at bottom page), EMAIL or SMS us at:
EMAIL : balleyrina_gallery@yahoo.com
SMS : 013-202 2939

BGF 1411.01B
SOLD OUT

BGF 1411.02B
SOLD OUT

BGF 1411.03B
SOLD OUT

BGF 1411.04B
LADIES FASHION BAG
Free Coins Pouch + Long Strap
Code : BGF 1411.04B
Selling Price : RM 35.00
BG Members : RM 30.00

LADIES FASHION BAG.01

Any order or inquiry, please FILL IN FORM (at bottom page), EMAIL or SMS us at:
EMAIL : balleyrina_gallery@yahoo.com
SMS : 013-202 2939

BGF 162011.01A
LADIES FASHION BAG
Code : BGF 162011.01A
SOLD OUT

BGF 162011.02A
LADIES FASHION BAG
Code : BGF 162011.02A
Selling Price : RM 38.00
SOLD OUT

BGF 162011.03A
LADIES FASHION BAG
Code : BGF 162011.03A
Selling Price : RM 38.00
SOLD OUT

BGF 162011.04A
LADIES FASHION BAG
Code : BGF 162011.04A
Selling Price : RM 38.00
SOLD OUT

BGF 162011.05A
LADIES FASHION BAG
Code : BGF 162011.05A
Selling Price : RM 38.00
SOLD OUT

BGF 162011.06A
LADIES FASHION BAG
Code : BGF 162011.06A
Selling Price : RM 38.00
SOLD OUT


 
SIDEBAR: