BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 23, 2011

FANCY RING

Hello friends....Selamat Datang to BaLLeYRiNa GaLLeRy! We are happy to bring some of our Fancy Ring collection and designs for you to indulge and enjoy at affordable price. We do our very best to make your visit worthwhile. So enjoy your visit and start grabbing those that your heart desires...HAPPY SHOPPING FRIENDS :)

PRICE NOT INC. POSTAGE:
Non Member : RM 15/each
BG Member : RM 12/each

** MIX ANY 3 ITEM @ RM 30 ONLY 

    + FREE POSTAGE

BaLLeYRiNa Ring 01
R01 ~ AVAILABLE
R02 ~ AVAILABLE
R03 ~ AVAILABLE
R04 ~ AVAILABLE
R05 ~ AVAILABLE


BaLLeYRiNa Ring 02
R06 ~ AVAILABLE
R07 ~ AVAILABLE
R08 ~ AVAILABLE
R09 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 03
R10 ~ AVAILABLE
R11 ~ AVAILABLE
R12 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 04
R13 ~ AVAILABLE
R14 ~ AVAILABLE
R15 ~ AVAILABLE
R16 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 05
R17 ~ AVAILABLE
R18 ~ AVAILABLE
R19 ~ AVAILABLE
R20 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 06

R21 ~ AVAILABLE
R22 ~ AVAILABLE
R23 ~ AVAILABLE
R24 ~ AVAILABLE
R25 ~ AVAILABLE
R26 ~ AVAILABLE
R27 ~ AVAILABLE
BaLLeYRiNa Ring 07
R28 ~ AVAILABLE
R29 ~ AVAILABLE
R30 ~ AVAILABLE
R40 ~ AVAILABLE
R41 ~ AVAILABLE
R42 ~ AVAILABLE
BaLLeYRiNa Ring 08
R43 ~ AVAILABLE
R44 ~ AVAILABLE
R45 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 09
R46 ~ AVAILABLE
R47 ~ AVAILABLE
R48 ~ AVAILABLE
R49 ~ AVAILABLE
R50 ~ AVAILABLE
R51 ~ AVAILABLE
BaLLeYRiNa Ring 10
R52 ~ AVAILABLE
R53 ~ AVAILABLE
R54 ~ AVAILABLE
R55 ~ AVAILABLE
R56 ~ AVAILABLE
R57 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 11
R58 ~ AVAILABLE
R59 ~ AVAILABLE
R60 ~ AVAILABLE
R61 ~ AVAILABLE
R62 ~ AVAILABLE
R63 ~ AVAILABLE
R64 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 12
R65 ~ AVAILABLE
R66 ~ AVAILABLE
R67 ~ AVAILABLE
R68 ~ AVAILABLE
R69 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 13
R70 ~ AVAILABLE
R71 ~ AVAILABLE
R72 ~ AVAILABLE
R73 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 14
R74 ~ AVAILABLE
R75 ~ AVAILABLE
R76 ~ AVAILABLE
R78 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 15
R79 ~ AVAILABLE
R80 ~ AVAILABLE
R81 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 16
R82 ~ AVAILABLE
R83 ~ AVAILABLE
R84~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 17
R86 ~ AVAILABLE
R87 ~ AVAILABLE
R88 ~ AVAILABLE
R89 ~ AVAILABLE
R90 ~ AVAILABLE
R91 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 18
R92 ~ AVAILABLE
R93 ~ AVAILABLE
R94 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 19
R95 ~ AVAILABLE
R96 ~ AVAILABLE
R97 ~ AVAILABLE
R98 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 20
R99  ~ AVAILABLE
R100 ~ AVAILABLE
R101 ~ AVAILABLE
R102 ~ AVAILABLE
R103 ~ AVAILABLE
 
BaLLeYRiNa Ring 21
R104  ~ AVAILABLE
R105 ~ AVAILABLE
R106 ~ AVAILABLE
R107 ~ AVAILABLE
R108 ~ AVAILABLE
R109 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 22
R110 ~ AVAILABLE
R111 ~ AVAILABLE

BaLLeYRiNa Ring 23 
R112  ~ AVAILABLE
R113 ~ AVAILABLE
R114 ~ AVAILABLE
R115 ~ AVAILABLE
R116 ~ AVAILABLE

Thursday, December 22, 2011

LADIES FASHION BAG *BGS 141112

PRICE:
NON Member : RM 35/each
BG Member : RM 30/ each

BaLLeYRiNa Handbag, BGS 141112.01
Code : BGS 141112.01
BaLLeYRiNa Handbag, BGS 141112.02
Code : BGS 141112.02

BaLLeYRiNa Handbag, BGS 141112.03
Code : BGS 141112.03

BaLLeYRiNa Handbag, BGS 141112.04
Code : BGS 141112.04

BaLLeYRiNa Handbag, BGS 141112.05
Code : BGS 141112.05

Friday, December 16, 2011

LADIES FASHION BAG *BGP 161112

PRICE:
NON Member : RM 45/each
BG Member : RM 39/each




Code : BGP 161112.02

Handbag, BGP 161112.03
Code : BGP 161112.03

Handbag, BGP 161112.04

Code : BGP 161112.04

Handbag, BGP 161112.05
Code : BGP 161112.05


Handbag, BGP 161112.06
Code : BGP 161112.06

Friday, December 2, 2011

LADIES FASHION BAG *BSC 161112

PRICE:
NON Member : RM 39/each
BG Member : RM 35/each


---> Can MIX ANY 3 ITEM @ RM 100
 
BSC 161112.02
LADIES FASHION BAG
+ c/wi shoulder strap (can wear as handbag or sling bag)
Code : BSC 161112.02

BSC 161112.05
(SOLD OUT)


LADIES FASHION BAG *BSA 141112

PRICE:
NON Member : RM 35/each
BG Member : RM 30/each


BSA 141112.03
LADIES FASHION BAG
+ c/wi shoulder strap (can wear as handbag or sling bag)
Code : BSA 141112.03

BSA 141112.04
LADIES FASHION BAG
+ c/wi shoulder strap (can wear as handbag or sling bag)
Code : BSA 141112.04

BSA 141112.05
LADIES FASHION BAG
+ c/wi shoulder strap (can wear as handbag or sling bag)
Code : BSA 141112.05

Thursday, November 24, 2011

KEYYA KAYYA BAZAAR FOR DECEMBER EVENT

Hi all.. jom ramai2 kita memeriahkan KEYYA KAYYA BAZAAR coming event for December... 
Especially 2 LADIES, family & friends who stay around KL & SELANGOR, nearby to Damansara area... There are a lot of things you can grab... So PLEASE.... do spread this great news to your relatives, friends and neighborhood yaa!!
Come and visit our booth No. 6 at that event... Pelbagai barangan dari BaLLeYRiNa GaLLeRy akan dijual disini dgn tawaran harga yg SANGATTTTTT MENARIK ... macam2 ada... so bolehlah start menabung dan datang ke booth kami nanti...
Ok my darlings semua... DON'T FORGET to mark the date in your calendar... Singgah yea, boleh kita berkenalan juga :)
Bazaar at Rasta TTDI
BG Booth Plan
Map to Rasta TTDI
 Hope 2 c u there ^____^ and have a pleasant day :)

Thursday, November 17, 2011

LUVLY THURSDAY WITH RIBBONS

Assalamualaikum dan salam muhibah buat semua...  

Semoga kalian berada dlm keadaan sihat dan ceria2 selalu. Wes mangan opo urung? (Dah makan ke belum?) Kalo Kak RiNa... urung... ada projek lain yg dibuat tngah hari tadi... lagipun moody n stress skit hari ni :(

Nak dijadikan cerita....malam tadi tngah duk sibuk2 kemas stok kain tetiba terjumpalah sebuah kotak kertas Double A yg duk elok terperuk di bawah meja... Wah!! apa yg ada di dalamnya? ong ongg.... bukan katak ye....jeng jenggg jenggg....stok ribbon2 yg masih ado tersimpan... baik punya... seingat Kak RiNa, last guna pun masa buatkan hantaran adik masa bertunang bulan Jun tahun ni... lepas tu terperam ajelah kan... so apa lagi, datanglah idea nak buat sesuatu ngan ribbon2 tu.... So, hari ni bawalah pergi ke opis dan inilah hasil yg telah akak kerjakan....


RIBBON BOOKMARK


Ok tak? Cepat & mudah!! Senang sangat nak buat ni... Comel sungguh lah kan...  Suka shangatttt shangattttt!!  I LOVE to play with the colours... WHY? Because for me stress relief through colour therapy is one of the most effective yet inexpensive ways to release the tension :)




Teringat pulak dgn kain felt yg di usung ke sana ke mari... so akak pun cubalah utk menghasilkan sesuatu seperti di atas... Haa yg colour pink ribbon tuh special project Kak RiNa untuk adik bongsu yg tengah ambil SPM tahun ni.... Nantikan apakah project itu dalam entri yg akan datang... sambil2 lepak kat sini, sudi2 kanlah mata anda utk melihat koleksi2 yg ada di BaLLeYRiNa GaLLeRy ni ye... manalah tau kot ade yg berkenan :)


Masa utk smbung kerja... jumpa lagi di lain waktu ye... 

Take care & have a pleasant day fwens :)

Tuesday, November 15, 2011

NEW HOBBY

Hello fwens... apa khabar semua? Hope uolls have a wonderful day...Wow!! tetiba Kak RiNa ghajin pulak menaip hari ni...  janggal rasanya tapi sesekali berinteraksi apa salahnya kan.. kan... kan....

Nothing much.... but just to share my new hobby with uolls. Minggu sudah masa balik beraya di kg, tngok adik ipar sibuk duk buat keychain using felt... macam2 gaya & bentuk yg ado... mula2 tu memang  x kisah pun apa lagi nak ambil peduli... tapi mata ni tetap gatai gak duk menjeling jeling tngok dia duk buat keychain utk siapkan tempahan2 org... sampaikan adik2ku yg lain pun terjebak jugalah kena tolong siapkan order.... my SIL Ida siap offer nak beri tunjuk ajar lagi... eheh... eksen u, bagi free tutorial pun x mo ker... apa daa....akak tngok cam rumit je nak kena main jahit2 ni... haiisshhh... 

Ujung minggu baru ni no plan to go out. Lepak kat umah je... tetiba terasa cam rajin pulak nak try buat keychain... baru potong felt bentuk heart shape dah excited giler uolls...argghhh pastu akak jammed sebab kena menjahit!! Apalagi... kena tipon advisor minta tunjuk ajor ler... kata adikku Ida, kalo nak kemas jahitan tepi kena buat jahitan insang pari. Apakah  itu??? Ikan pari masak asam pedas tau la.... oohh tidakkkkk.... masa skolah dulu tak amik kelas ERT... jadi bab2 nama jahitan memang zero knowledge lah beb... huhu... nasib baik ada En. Hubby jadi penyelamat... dia yg beri tunjuk ajar.... huhu malunya saya... padahal jahitannya senang aje.... sbelum ni rajin juga jahit manik2 kat baju tapi tu senang aje kan x perlukan apa2 skill pun... jahitan belasah aje :) 


So inilah hasil kerja tangan felt craft Kak RiNa yg pertama... HEART KEYCHAIN




Wahhh!! Sronok x terkata bila dah dapat buat dan menjadi pulak tu kan ... so apa lagi... akak pun try buat design lain lah pulak dan inilah hasilnya BEAR KEYCHAIN :)




Suka sukaa sukaaa..... jom kita buat lagi... my next try FROGGIE KEYCHAIN... chomel x?
  

Wah saya sangat teruja dan sanggup buat satu lagi design FLOWER KEYCHAIN. Yg ni special skit u... Kak RiNa siap jahitkan manik2 lagi :)

Oopss!! apa dah jadi ni? TERLEBIHHHH SUDAHHHHH... udah2 ler ye....Nantikan hasil craft Kak RiNa yg lain pula... jumpa lagi di lain episode... Have a pleasant day... dan rajin2 lah singgah di sini lagi ye...

Wednesday, November 2, 2011

LADIES FASHION BAG.02

Any order or inquiry, please FILL IN FORM (at bottom page), EMAIL or SMS us at:
EMAIL : balleyrina_gallery@yahoo.com
SMS : 013-202 2939

BGF 1411.01B
SOLD OUT

BGF 1411.02B
SOLD OUT

BGF 1411.03B
SOLD OUT

BGF 1411.04B
LADIES FASHION BAG
Free Coins Pouch + Long Strap
Code : BGF 1411.04B
Selling Price : RM 35.00
BG Members : RM 30.00

 
SIDEBAR: